Αρχική Σελίδα

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Το Donjoy ιδρύθηκε το 1993, με καταχωρημένο κύριο RMB105.58 εκατομμύριο (περίπου Δολ ΗΠΑ 15million) Εστιάζουμε στην ανάπτυξη μεγάλης ακρίβειας positioner βαλβίδων PID, μονάδα ελέγχου βαλβίδων, η θέση βαλβίδων ανατροφοδοτεί τη συσκευή, την ευφυή βαλβίδα αυτόματου ελέγχου, την ανάλογη βαλβίδα, τη βαλβίδα ελέγχου διεργασίας, την αντλία υψηλής αγνότητας, την ομοιογενή αντλία μίξης, την τεχνολογία καθαρισμού, το δοχείο πίεσης, την τεχνολογία ελέγχου ασφάλειας σωληνώσεων, τα υψηλά καθαρά εξαρτήματα fitting&pipeline σωλήνων και την Ε&Α ενσωμάτωσης, την παραγωγή και τις πωλήσεις ως επιχειρήσεις μιας ενσωματωμένες εθνικές υψηλής τεχνολογίας. Τα προϊόντα του Donjoy χρησιμοποιούνται ευρέως στο βιο-φαρμακευτικό είδος, τα τρόφιμα και το ποτό, το κρασί, τις λεπτές χημικές ουσίες και άλλους βιομηχανικούς τομείς. Του Donjoy που οδηγούν η τεχνολογία και η καινοτομία τις λύσεις ικανοποιούν την αυξανόμενη ζήτηση στη βιομηχανία του βιο-φαρμακευτικού είδους, των τροφίμων και του ποτού από ολόκληρο τον κόσμο, ειδική ανερχόμενη αγορά.

Η πρώτη ύλη, η τεχνολογία επεξεργασίας, η τεχνολογία ένωσης, η επεξεργασία επιφάνειας και άλλη τεχνολογία από Donjoy έχουν επιτύχει το προηγμένο επίπεδο στη διεθνή αγορά. Συμμορφώνεται επίσης με μια σειρά διεθνών προτύπων και οι προδιαγραφές όπως ASME BPE, EHEDG, FDA και 3A, αυτό έχουν περάσει την οδηγία εξοπλισμού πίεσης της ΕΕ (ped-PED-97/23/ΕΚ) και (MD-MD-06/42/ΕΚ) έχουν εκδώσει από τη γερμανική οργάνωση TÜV μια 3-υγείας πιστοποίηση που εκδίδεται τυποποιημένη από την οργάνωση 3A Ειδική άδεια εξοπλισμού κατασκευής βαλβίδων ασφάλειας της Κίνας (TS), κέντρο το (CQC) ποιοτικής πιστοποίησης της Κίνας και πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης (ISO9001: 2015) και πολλές άλλες διεθνείς επιτακτικές πιστοποιήσεις.

Με τη προηγμένη τεχνολογία, την άριστη ποιότητα και το τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, Donjoy απονεμήθηκε ως η εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, το επαρχιακό διάσημο εμπορικό σήμα, η επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας, η καινοτόμος επιχείρηση, η επιχείρηση επίδειξης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η κεντρική επιχείρηση Ε&Α, η πιστωτική επιχείρηση Αντιαεροπορικού Πυροβολικού και πολλή άλλη τιμητική

   Γωνία επιχείρησης     

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : DONJOY

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ιδρύθηκε Έτος : 1993

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

DONJOY κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 26 ετών, έχουμε συσσωρεύσει την εμπειρία στις επιτυχείς λύσεις στους διάφορους τομείς. Επιχειρηματικό όραμα Donjoy: «Γίνοντας πρωτοπόρος στο σφαιρικό τομέα αντλιών και βαλβίδων» Ποιοτική πολιτική: «Βασισμένος στη ικανοποίηση πελατών, βιώσιμη ποιότητα καινοτομίας». Είμαστε πάντα δεσμευμένοι στην πελάτης-κεντρική, συνεχή ανάπτυξη των νέων προϊόντων και τη βελτίωση των νέων διαδικασιών να καλύψουμε τις απαιτήσεις πελατών. Κάτω από την καθοδήγηση του εταιρικού οράματος και της ποιοτικής πολιτικής, κάθε υπάλληλος Donjoy παράγει τα υψηλής ποιότητας τμήματα τεχνών όπως οι αντλίες, οι βαλβίδες και οι διάφοροι εξοπλισμοί στο πνεύμα της χειροτεχνίας. Εάν επεξεργάζεστε το γάλα, την μπύρα, τα ποτά, τα σαν ζυμάρι τρόφιμα, τα φαρμακευτικά είδη ή τα χημικά προϊόντα, τα ποιοτικά προϊόντα και η αποδοτικότητά μας είναι η καλύτερη επιλογή σας.
 

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD Το 1994, καθιερώστε

Donjoy που καθιερώνεται. αναπτυχθήκαμε επιτυχώς
the1st βαλβίδα πεταλούδων υψηλής αγνότητας σε εσωτερικό.

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD Το 2003 οι βαλβίδες και οι αντλίες συμπεριλαμβανομένης της αντλίας λοβών, της φυγοκεντρικής αντλίας, του μπλέντερ (που αναμιγνύουν την αντλία) και του self-priming προϊσταμένου αντλιών και ελέγχου Donjoy αποκτώνται το ποιοτικό πιστοποιητικό ISO9000.
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD Το 2004 έχουμε πάρει ήδη την πιστοποίηση CE-CE-PED/97/23/ΕΚ στις βαλβίδες και τις τοποθετήσεις σωληνώσεών μας
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD Το 2005 ~2007 έχουμε την απολύτως ανεξάρτητη πνευματική ιδιοκτησία, απόδειξη μιγμάτων υψηλής αγνότητας που η διπλή βαλβίδα καθισμάτων, εκτρέπει τη βαλβίδα καθισμάτων, τη σταθερή βαλβίδα πίεσης και τη ρυθμίζοντας βαλβίδα.
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD Το 2008 η τεχνική ερευνητική ομάδα δημιουργήθηκε σε Donjoy, το οποίο χρησιμοποιείται στην έρευνα υψηλή - ελεγκτής ποιοτικών βαλβίδων, κεφάλι ελέγχου διεργασίας PID, γ-ΚΟΡΥΦΉ και ρυθμίζοντας βαλβίδα για τον έλεγχο της επεξεργασίας του ρευστού.
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD Το 2011 πήραμε την πιστοποίηση 3A σε μια σειρά προϊόντων μας.
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD 2013 - Πρόκληση Περισσότερο μικρό εργοστάσιο έξω και παρέχουν σε φτηνότερη τιμή. Αιτία επιμένουμε πάντα ποιότητα πρώτα, έτσι έχουμε όχι το μεγάλο πλεονέκτημα για την τιμή. Σε αυτήν την κατάσταση, ενημερώσαμε τα προϊόντα μας όπως οι βαλβίδες καθισμάτων γωνίας, φυγοκεντρικό pumlp και οι αντλίες λοβών, προϊόντα αυτών των αναπροσαρμογών προσελκύουν πολλούς πελάτες για μας
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD 2014 - Να μεγαλώσει Με την αναπροσαρμογή τα προϊόντα ικανοποιούν το αίτημα πελατών. Ενημερώσαμε άλλα προϊόντα επίσης όπως η βαλβίδα διαφραγμάτων και η καταπακτή.
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD 2015 - Καινοτομία Τα νέα προϊόντα αναπροσαρμογών τελείωσαν και έβαλαν στην αγορά. Ειδικά στην έκθεση, η αντλία λοβών μας πολύ δημοφιλής, οι πελάτες το συμπαθούν τόσο μεγάλο μέρος, όχι μόνο το σχέδιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά και με υψηλό - ποιότητα.
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD 2017 ανάπτυξη Προκειμένου να συναντηθεί ο χρόνος παράδοσης πελατών, κίνηση Donjoy στο νέο εργοστάσιό μας με την περιοχή 29000㎡ και να προστεθούν περισσότερες CNC μηχανές.
2018 στο μέλλον Το Donjoy έχει τη μεγάλη φιλοδοξία να συνεχίσει τον προηγούμενο και να προχωρήσει σταθερά στο μέλλον, όχι μόνο να συναντήσει την επιτυχία έχει επιτευχθεί, περισσότερες προσπάθειες να ανοιχτούν οι νέοι δρόμοι.

 

Είμαστε πάντα δεσμευμένοι στη τεχνολογική καινοτομία, έτσι η παραμονή συντόνισε σε μας ..................

 

υπηρεσία της εταιρίας

DONJOY έχει εστιάσει στην Ε&Α και την κατασκευή για τα προηγούμενα 26 έτη. Αντλίες, βαλβίδες, ελεγκτές, τεχνολογία ελέγχου ασφάλειας, τεχνολογία καθαρισμού δεξαμενών, τεχνολογία φωτισμού δεξαμενών, τοποθετήσεις σωληνώσεων και άλλα προϊόντα. Τώρα έχει αναπτυχθεί σε μια κορυφαία βιομηχανία τεχνολογίας, 4 δημόσια οργάνωση χρυσό Sponsor.And υγείας εξοπλισμού διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και περισσότερα από 200 patents.US 3A έχει λάβει περισσότερες από 20 διεθνείς πιστοποιήσεις προϊόντων. Όπως η ΕΕ 5 πιστοποίηση PED/97/23/ΕΚ, MD/06/42/ΕΚ, ΗΠΑ πιστοποίηση ενός 3-υγείας πιστοποίησης FDA 9 και 2, ειδική έγκριση κατασκευής βαλβίδων ασφάλειας (TS), άδεια υγείας, ISO-9001-2015, κ.λπ. Διάφορες επιτακτικές πιστοποιήσεις

  Είμαστε πάντα έτοιμοι να παρέχουμε σε σας την αποδοτική, υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένη υπηρεσία    

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Τιμή: Υψηλή τεχνολογία Διάσημο εμπορικό σήμα Άριστη πίστωση Αντιαεροπορικού Πυροβολικού Επιχείρηση τεχνολογίας, επιχείρηση επίδειξης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, καινοτόμος επιχείρηση, επιχείρηση Προέδρου ένωσης βαλβίδων, ποιοτικά βραβεία διευθυντή και πολλά άλλη τιμή

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Οι προσαρμοσμένες τεχνικές υπηρεσίες και η κατασκευή προϊόντων, δέχονται OEM/ODM

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Αποθήκη εμπορευμάτων μερών: Έχουμε πάνω από 6.000 τετραγωνικά μέτρα των αποθηκών εμπορευμάτων μερών. Περισσότερα μέρη than100,000, περίπου 5-8 στιγμιαίος κατάλογος εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Υλική αποθήκη εμπορευμάτων: Έχουμε ένα απόθεμα τα περισσότερα από τα μέρη, εξασφαλίζουμε αποδοτικές, γρήγορες, και πλήρεις διαταγές που τοποθετούνται από τους πελάτες.

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Έχουμε μια κορυφαία διεθνή τεχνική ομάδα για να παρέχουμε σε σας τις λύσεις και τις τεχνικές υπηρεσίες. Έχουν περισσότερο από 10 έτη επαγγελματικής εμπειρίας στις αντλίες, τις βαλβίδες, τους ελεγκτές, κ.λπ.

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Εξοπλισμός δοκιμής: πάνω από 30 ειδικά όργανα δοκιμής συνόλων όπως ο πίνακας δοκιμής φασματογράφων, τραχύτητας και πίεσης, ο πίνακας δοκιμής απόδοσης αντλιών, ο δυναμικός ανιχνευτής ισορροπίας και άλλος κύριος εξοπλισμός δοκιμής

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Εξοπλισμός επεξεργασίας: 12 σύνολα Mazak 5 άξονας και 4 επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα άξονα CNC 32 συνόλων τόρνοι αυτόματες γραμμές παραγωγής ρομπότ Fanuc 2 συνόλων, αυτόματη CNC πένσα σωλήνων CNC μηχανή συγκόλλησης CNC γυαλίζοντας μηχανή και άλλος κύριος εξοπλισμός επεξεργασίας

Ομάδα επιχείρησης

Ομάδες Donjoy:


Έχουμε μια ομάδα περισσότερων από 200 ανθρώπων. Διεθνής πρώτης τάξεως ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, επιθεώρησης και υπηρεσιών.
Μάρκετινγκ: 25 άνθρωποι
Παραγωγή: 180 άνθρωποι
Ε&Α: 30 άνθρωποι
Ωρ.: 5-10 άνθρωποι
Προσωπικό ποιοτικής επιθεώρησης: 30 άνθρωποι
Μετά από-πωλήστε το προσωπικό υπηρεσιών: 5-10 άνθρωποι
Προσωπικό οικονομικής λογιστικής: 5 άνθρωποι

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Δρόμος Gangfu No.25, νέα περιοχή Konggang, Longwan, Wenzhou, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Δρόμος Gangfu No.25, νέα περιοχή Konggang, Longwan, Wenzhou, Κίνα

  • Τηλ.::86-577-85820678
  • Φαξ:86-577-86998000
  • E-mail:donjoy01@cndonjoy.com
  • Χρόνο εργασίας:8:30-18:00
  • Υπεύθυνος: Ms. Jasmine Zhuang
  • Mobile Site