Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about 2021 Co. τεχνολογίας Donjoy, ΕΠΕ τελετή ετήσιων συνεδρίων
Γεγονότα
μας ελάτε σε επαφή με
86-577-86998000
Επαφή τώρα

2021 Co. τεχνολογίας Donjoy, ΕΠΕ τελετή ετήσιων συνεδρίων

2021-04-10

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου 2021 Co. τεχνολογίας Donjoy, ΕΠΕ τελετή ετήσιων συνεδρίων

Στις 23 Ιανουαρίου 2021, όλοι οι υπάλληλοι της επιχείρησης πήραν μια φωτογραφία ομάδας, και έπειτα μια έκτακτη ετήσια συνάντηση επιχείρησης που άρχισαν στο εστιατόριο επιχείρησης.

 

Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής παρέδωσαν τις ομιλίες και έστειλαν τις ευλογίες σε όλους τους υπαλλήλους. Είπαν ότι αν και η επιδημία έχει αναστατώσει τη ζωή μας και διαταγή παραγωγής, με τις προσπάθειες όλων των υπαλλήλων, τα καλά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί σε όλες τις πτυχές της εργασίας. Όλα τα τμήματα έχουν κάνει το καλύτερό τους για να κάνουν την επιχείρηση να παρουσιάσει καλή εργασιακή ατμόσφαιρα της ενότητας και της θετικής προόδου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 Co. τεχνολογίας Donjoy, ΕΠΕ τελετή ετήσιων συνεδρίων  0 τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 Co. τεχνολογίας Donjoy, ΕΠΕ τελετή ετήσιων συνεδρίων  1

 

Έπειτα ήρθε οι ενδιαφέρουσες συνδέσεις όπως τα τραγούδια, οι χοροί, και η λαχειοφόρος αγορά. Προκειμένου να δημιουργηθεί μια θαυμάσια ετήσια συνάντηση, οι πολυ-ταλαντούχοι υπάλληλοι άρχισαν να επαναλαμβάνουν και να προετοιμάζονται νωρίς.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 Co. τεχνολογίας Donjoy, ΕΠΕ τελετή ετήσιων συνεδρίων  2 τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 Co. τεχνολογίας Donjoy, ΕΠΕ τελετή ετήσιων συνεδρίων  3
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 Co. τεχνολογίας Donjoy, ΕΠΕ τελετή ετήσιων συνεδρίων  4 τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 Co. τεχνολογίας Donjoy, ΕΠΕ τελετή ετήσιων συνεδρίων  5

Αυτή η ετήσια συνάντηση όχι μόνο έφερε τη χαρά και το γέλιο σε το καθένα, αλλά και έφερε τις καρδιές των συναδέλφων πιό κοντά ο ένας στον άλλο. Η εγκάρδια αλληλεπίδραση μεταξύ των ηγετών επιχείρησης και των υπαλλήλων, και οι συναρπαστικές δραστηριότητες λαχειοφόρων αγορών συνέχισαν τραγούδι, επιδοκιμασία, και ευθυμίες στον τόπο συναντήσεως. Η ολόκληρη ετήσια συνάντηση ήταν θαυμάσια, παρουσιάζοντας τη χαρά και αρμονία της οικογένειας Donjoy.

για να συνοψίσει

Το 2020, θα είμαστε πλήρεις των δυσκολιών. Συνεχίστε το παρελθόν και ανοίξτε το μέλλον για να χαιρετίσετε το νέο έτος, και προωθήστε με τη The Times για να γιορτάσετε το νέο έτος. Για επερχόμενο το 2021, έχουμε μια καλά καρδιά και ένα σύνολο των προσδοκιών. Κάτω από τη σωστές λήψη αποφάσεων και την ηγεσία της διαχείρισης της επιχείρησης, και με τις προσπάθειες από κοινού και τις κοινές προσπάθειες όλων των υπαλλήλων μας, Donjoy θα υιοθετήσει σίγουρα μια νέους τοποθέτηση και έναν ρυθμό στο νέο έτος με ένα πνεύμα της πρωτοποριακής καινοτομίας και την προώθηση με τη The Times. Γράψτε ένα νέο κεφάλαιο!

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Υγειονομική βαλβίδα διαφραγμάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2024 donjoyvalves.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.