Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about 7 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ
Γεγονότα
μας ελάτε σε επαφή με
86-577-86998000
Επαφή τώρα

7 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ

2023-04-18

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου 7 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ

1.What είναι μια υγειονομική βαλβίδα;

Η υγειονομική βαλβίδα είναι ένας διαφορετικός τύπος από τις βιομηχανικές βαλβίδες, κάλεσε επίσης την υγειονομική βαλβίδα βαθμού ή τη food-grade βαλβίδα. όποιος κατασκευάζεται από το καθαρό μη τοξικό ανοξείδωτο, που σχεδιάζεται στους ελέγχους ή ρυθμίζει τη μετακίνηση του ρευστού ή του αερίου, που χρησιμοποιείται ειδικά στα τρόφιμα & το ποτό, γαλακτοκομείο, παρασκευή, φαρμακευτικό είδος, καθημερινά χημική ουσία, βιομηχανίες καλλυντικών. Η υγειονομική βαλβίδα πρέπει εύκολη καθαρίζω--θέση (CIP) και να κυκλοφορήσει τα ρευστά CIP.

Sanitary Valve

2.What τα πρότυπα ή ο κανονισμός κάνουν μια υγειονομική βαλβίδα απαιτούν;

3-υγειονομικά πρότυπα. Η πιό κοινή τυποποιημένη χρήση σε Αμερικανό για τη βαλβίδα και τις συναρμολογήσεις είναι 3-υγειονομικά πρότυπα. Όποιος είναι διευκρινίστε τα κριτήρια για το σχέδιο και την επεξεργασία του εξοπλισμού που μπαίνει σε την επαφή με τα τρόφιμα. Ο καθοδηγώντας σκοπός 3-υγειονομικά πρότυπα είναι να προστατευθεί η δημόσια υγεία με τη χρησιμοποίηση του υγειονομικού εξοπλισμού. Θελήστε να ξέρετε περισσότερων για 3-πρότυπα, παρακαλώ να ελέγχει αυτό το άρθρο ένας εγχυτήρας για 3-υγειονομικά πρότυπα και 3-αποδεκτές πρακτικές; Η υγειονομικές βαλβίδα και οι συναρμολογήσεις είναι όλες Donjoy υγιεινό σχέδιο και ανταποκρίνονται σε 3-πρότυπα.

Πρότυπα FDA. Το πλήρες όνομα είναι ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA Wikipedia), ο οποίος είναι ένα άλλα πρότυπα που απευθύνονται στο στόλισμα βαλβίδων. Η βαλβίδα Donjoy σφραγίζει (π.χ. EPDM, PTFE, FPM, σιλικόνη, NBR, HNBR) όλων συμμορφώνεται με τα πρότυπα FDA.

Τα πρότυπα ASME BPE συσχετίζονται με το πώς να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν το bioprocessing εξοπλισμό όπως τις τοποθετήσεις βαλβίδων και σωληνώσεων προοριζόμενες για τη χρήση στις βιομηχανίες biopharmaceutical και προϊόντων προσωπικός-προσοχής. Οι υγειονομικές τοποθετήσεις βαλβίδων και σωληνώσεων Donjoy καθώς επίσης και ανταποκρίνονται στα πρότυπα. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ αναφερθείτε σε ASME Wikipedia

3.What είναι η διαφορά μεταξύ μιας υγειονομικής βαλβίδας και μιας βιομηχανικής βαλβίδας;

Υλικό. Το υγειονομικό υλικό σωμάτων βαλβίδων πρέπει να χρησιμοποιήσει τα πρότυπα υγείας του ανοξείδωτου ASI 304 ή 316L. Αλλά το βιομηχανικό σώμα βαλβίδων χρησιμοποιεί συνήθως το χάλυβα άνθρακα, το χάλυβα κραμάτων, το χυτοσίδηρο ή το χαλκό, οι οποίοι είναι εύκολα διαβρωμένοι ή σκουριά.

Επιφάνεια μετάλλων. Τα υγιεινά εξαρτήματα βαλβίδων και σωλήνων απαιτούν ένα υψηλό πρότυπο της τραχύτητας στην επιφάνεια μετάλλων, όλα τα μέρη ότι η επαφή με το μέσο πρέπει να γυαλιστεί λεπτά. Η τραχύτητα επιφάνειας υπολογίζεται μετρώντας το μέσο όρο των υψών και των βαθών επιφάνειας πέρα από την επιφάνεια. Αυτή η μέτρηση ο συνηθέστερα παρουσιάζεται ως «RA». SF1 RA20=0.51μm.

Η επιφάνεια ASME BPE τελειώνει τον πίνακα όπως κατωτέρω:

ASME BPE Surface finish table

Σφραγίδα. Η σφραγίδα μέσα στην υγιεινή βαλβίδα είναι κρίσιμη, πρέπει να ανταποκριθεί στα πρότυπα υγείας. Η υγειονομική σφραγίδα βαλβίδων Donjoy συμμορφώνεται με τα πρότυπα FDA.

4. Η διαφορετική εφαρμογή για την υγειονομική βαλβίδα και τη βιομηχανική βαλβίδα.

Η υγειονομική εφαρμογή βαλβίδων είναι επεξεργασία τροφίμων, νερό, ποτό, παρασκευή, γαλακτοκομείο, καθημερινά χημική ουσία, βιομηχανίες φαρμάκων…

Η βιομηχανική εφαρμογή βαλβίδων είναι πετρέλαιο, αέριο, πηλός, γεωργία…

5. Ποιοι τύποι υγειονομικών βαλβίδων έχουν;

6.Valve τύπος σύνδεσης

Υπάρχουν μερικά λειτουργικά χαρακτηριστικά για να τελειώσουν τους τύπους. Το τέλος σύνδεσης για την υγειονομική βαλβίδα περιλαμβάνει:

  • Άκρη-ενωμένος στενά χαρακτηριστικά χρησιμοποιημένος στην υψηλή πίεση ή υψηλής θερμοκρασίας διαδικασίες
  • Τρι-στερεωμένος εύκολος για την εγκατάσταση και τη συντήρηση
  • Περασμένος κλωστή για τη χαμηλής πιέσεως σύνδεση σωλήνων
  • Έβαλε φλάντζα οι πιό κοινόσι βιομηχανικές άκρη βαλβίδων για τη σύνδεση υψηλών σωλήνων

7.Sanitary πρότυπα και μέγεθος σύνδεσης βαλβίδων: Ταίριασμα της σωλήνωσης

Το DIN και 3A, διάσταση SMS ο συνηθέστερα χρησιμοποιούνται για την υγειονομική σύνδεση σωλήνων. Το υγειονομικό μέγεθος βαλβίδων σημαίνει συχνά ο λιμένας ότι βαλβίδων αναφέρεται στην εξωτερική διάμετρο (OD) του σωλήνα.

Τα πρότυπα DIN 11851 DIN αναφέρονται σε μια σειρά τεχνικών προτύπων που Γερμανίας. Αυτά τα πρότυπα χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλη την Ευρώπη για να εξασφαλίσουν κανόνες για τον ποιοτικό έλεγχο, την ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την αιτιολόγηση. Το υγειονομικό μέγεθος βαλβίδων πεταλούδων μας DIN είναι από DN10 σε DN 300.

3A, διάσταση SMS στις ίντσες. Είναι τα ευρύτατα πρότυπα σύνδεσης που χρησιμοποιούνται στον κόσμο.

 

 

Το όφελος με τον υγειονομικό κατασκευαστή βαλβίδων στην Κίνα (Co., ΕΠΕ τεχνολογίας Donjoy)

  • 1. Κατασκευάζουμε τις υγειονομικές τοποθετήσεις βαλβίδων, αντλιών και σωληνώσεων για 28years, ποια μέσα έχουμε την πλούσια εμπειρία, ενημερωμένος και βελτιστοποιημένη υγειονομική βαλβίδα μέσω των γενεών, λύνουμε το πρόβλημα εκ των προτέρων, με την εξαιρετική ποιότητα.
  • 2. Το εργοστάσιο τεχνολογίας Donjoy καλύπτει έναν τομέα 29000 τετραγωνικών μέτρων, με περισσότερους από 300 εργαζομένους, παρέχει τη σταθερή ικανότητα παραγωγής.
  • 3. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, έχουμε το σχέδιο και τη δημιουργικότητά μας για να κρατήσουμε τα προϊόντα μας ενημερωμένα.
  • 4. Με περισσότερα από 100 διεθνή πιστοποιητικά για να εξασφαλίσει τα προϊόντα ανταποκριθείτε στα υγειονομικά πρότυπα.
  • 5. Παρέχετε την καλύτερη υπηρεσία και τη μέγιστη υποστήριξη για τους πελάτες, οποιοσδήποτε πριν από τις πωλήσεις ή τις μεταπωλήσεις.
donjoy Technology factory

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Υγειονομική βαλβίδα διαφραγμάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2024 donjoyvalves.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.