Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ O-RING ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ
Γεγονότα
μας ελάτε σε επαφή με
86-577-86998000
Επαφή τώρα

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ O-RING ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ

2023-05-19

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ O-RING ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ

O-ring η σφραγίδα είναι ένα μικρό πράγμα, αλλά είναι ένα κρίσιμο πράγμα για να έχει έναν σημαντικό αντίκτυπο στην υγειονομική βαλβίδα. Η χαμηλής ποιότητας σφραγίδα ή η ακατάλληλη εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα Π.χ. που διαρρέουν, που πρήζονται ή που ραγίζουν. Έχει επιπτώσεις στη διάρκεια ζωής βαλβίδων.

  1.  
Select O ring Seal for Sanitary Valve

Τύποι O-ring σφραγίδων

 • Το λάστιχο EPDM (λάστιχο μονομερών διένιων προπυλενίου αιθυλενίου) είναι ένας τύπος συνθετικού λάστιχου που χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές.
 • Τεφλόν Polytetrafluoroethylene (PTFE) (PTFE) είναι συνθετικό fluoropolymer tetrafluoroethylene που έχει τις πολυάριθμες εφαρμογές.
 • Το Viton (FPM) Viton είναι ένα εμπορικό σήμα FKM, ενός συνθετικού λάστιχου και fluoropolymer ενός ελαστομερούς που χρησιμοποιούνται συνήθως στις σφραγίδες, τα χημικός-ανθεκτικά γάντια, και άλλο που φορμάρεται ή που εξωθείται αγαθά.
 • Το λάστιχο πυριτίου είναι ένα ελαστομερές (σαν λάστιχο υλικό), που χρησιμοποιείται συνήθως στη βιομηχανία φαρμάκων.
 • Το λάστιχο νιτριλίων NBR, επίσης γνωστό ως λάστιχο βουταδιενίου νιτριλίων, NBR, buna-ν, και λάστιχο βουταδιενίου ακρυλονιτρίλιου, είναι ένα συνθετικό λάστιχο που προέρχεται από το ακρυλονιτρίλιο (ACN) και το βουταδιένιο.

Τα πρότυπα O-ring της σφραγίδας για την υγειονομική βαλβίδα

Τα πρότυπα Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) εφαρμόζονται για O-ring τη σφραγίδα στη χρήση στα τρόφιμα και το ποτό, γαλακτοκομείο, παρασκευή, βιομηχανίες φαρμάκων.

Η θερμοκρασία και η χημική συμβατότητα

Τύποι Θερμοκρασία Χημική συμβατότητα
EPDM -10 – 130 °C (14 – 266°F) καλή αντίσταση στην όξινη και αλκαλική, καλή λειαντική αντίσταση
Τεφλόν (PTFE) -20 – 150 °C (- 4 – 302°F) καλή αντίσταση στην όξινη και αλκαλική, καλύτερη λειαντική αντίσταση, ανελαστικό υλικό
Viton (FPM) -10 – 130 °C (14 – 266°F) μεγάλη αντίσταση στο οξύ και το αλκάλιο, όζον
Λάστιχο πυριτίου -30 – 150 °C (- 22 – 302°F) κακή αντίσταση στο οξύ και το αλκάλιο,
NBR -5 – 100 °C (23 – 212°F) η καλύτερη χρήση για το πετρέλαιο ή τα παχιά προϊόντα, καλή αντίσταση στο οξύ και αλκάλιο

Υγειονομικό κάθισμα βαλβίδων σφαιρών DONJOY PTFE

Το τεφλόν (PTFE) έχει την υψηλότερη σκληρότητα, πλήρως τοποθετημένη σε κάψα PTFE δυνατότητα βαλβίδων σφαιρών να απασχοληθεί υψηλής θερμοκρασίας για ένα μακρύ time.it κατάλληλο να χρησιμοποιήσει για την υγειονομική χρήση κοστουμιών βαλβίδων σφαιρών όχι για τη σφραγίδα πεταλούδων.

sanitary ball valve ptfe seat

 

O-ring βαλβίδων πεταλούδων DONJOY απόδοση σφραγίδων

butterfly seal gasket

Υγειονομικό στόλισμα βαλβίδων διαφραγμάτων DONJOY

Εκτός από το σώμα βαλβίδων, το στόλισμα είναι η μόνη απευθείας επαφή με τα μέρη μέσων. Οι βαλβίδες διαφραγμάτων στηρίζονται σε μια μεμβράνη διαφραγμάτων για να απομονώσουν το μέσο από τον ενεργοποιητή και τον εξωτερικό αέρα. Το διάφραγμα είναι επίσης ένα κινούμενο μέρος, οι κινήσεις μεμβρανών πάνω-κάτω από το διάφραγμα για να ελέγξει τη ροή του μέσου ή να κόψει.

Η μεμβράνη βαλβίδων διαφραγμάτων Donjoy έχει αναπτυχθεί και έχει εξεταστεί κατά τη διάρκεια πολλών ετών σύμφωνα με τις εξεταστικές μεθόδους και τα πρότυπά μας και κάτω από τις ακριβείς προδιαγραφές τρίτων.

Ενιαία σφραγίδα διαφραγμάτων

EPDM 1
EPDM 1

Το λαστιχένιο διάφραγμα ενσωματώνεται με ένα στρώμα των βουλκανισμένων ινών για να ενισχύσει τις μηχανικές ιδιότητές του, το διάφραγμα έχει την υψηλή σταθερότητα σφράγισης στις ανυψωμένες πιέσεις και τις θερμοκρασίες και οι ίνες ενίσχυσης στα μπουλόνια ανοξείδωτου, εξασφαλίζοντας κατά συνέπεια μια καλύτερη σύνδεση του λάστιχου στο μέταλλο.

 • Προδιαγραφή 1» - 4» DN20-DN100
 • EPDM -10 – 120 °C (14 – 248°F)

Διπλή συγκολλητική σφραγίδα διαφραγμάτων

EPDMPTFE

Το διάφραγμα PTFE είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις χημικές ουσίες, εξαιρετικά σταθερός, ελαστικός, μακράς διαρκείας, ιδιαίτερα ερμητικός, μη-κρύος διασπάσιμος και έχει την άριστη αντίσταση στις διακυμάνσεις θερμοκρασίας, είτε στα συστήματα καυτής, κρύας είτε αποστείρωσης ατμού.

 • Προδιαγραφή 1» - 3» DN20-DN80
 • PTFE+EPDM -20 – 120 °C (- 4 – 248°F)

Διπλή χωριστά σφραγίδα διαφραγμάτων

PTFEEPDM

Το διάφραγμα αποτελείται από EPDM και PTFE. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του τροποποιημένου διαφράγματος είναι ότι το ίδιο το διάφραγμα διαμορφώνεται στη σφραγίδα ενάντια στο σώμα βαλβίδων όταν είναι η βαλβίδα στην κλειστή θέση, μειώνοντας κατά συνέπεια το φορτίο διαφραγμάτων και επεκτείνοντας τη ζωή υπηρεσιών της. Το διάφραγμα μπορεί να αντισταθεί τις υψηλότερες θερμοκρασίες και τις αυστηρές συνθήκες εργασίας.

 • Προδιαγραφή 1/2» - 4» DN10-DN100
 • PTFE+EPDM -20 – 150 °C (- 4 – 302°F)

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Υγειονομική βαλβίδα διαφραγμάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2024 donjoyvalves.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.