Σπίτι > Προϊόντα > Αντλίες υψηλής αγνότητας >
Υψηλή αντλία ημιτόνου ροής 93.6T/H με την ταχύτητα μηχανών σειράς θερμοκρασίας 0-200°F 1700-3000 περιστροφή/λεπτό

Υψηλή αντλία ημιτόνου ροής 93.6T/H με την ταχύτητα μηχανών σειράς θερμοκρασίας 0-200°F 1700-3000 περιστροφή/λεπτό

Place of Origin:

China

Μάρκα:

DONJOY

Model Number:

PZX

μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Drive Type:
Gear
Motor Voltage:
220V-460 V
Motor Speed:
1700-3000 RPM
Flow Rate:
93.6T/H
Materials of Construction:
316L SS, PTFE, PFA, PVDF
Motor Type:
AC
Motor Power:
1.1-30 KW
Pressure Rating:
Up To 15BAR
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Οι αντλίες υψηλής αγνότητας σχεδιάζονται για να ικανοποιήσουν τις πιό απαιτητικές ανάγκες των εφαρμογών μηχανών αντλιών ημιτόνου, αντλιών μεταφοράς και αντλιών ημιτόνου. Οι αντλίες μας κατασκευάζονται για να παρέχουν την αξιόπιστη απόδοση, την ανώτερη ακρίβεια, και μια μακριά οικονομικά ενεργή ζωή. Οι αντλίες μας χαρακτηρίζουν μια σειρά δύναμης μηχανών από 1,1 - 30 KW, την περιστροφή/λεπτό σειράς ταχύτητας μηχανών από το 1700-3000, και ένα ποσοστό ροής μέχρι 93,6 T/H. Αυτές οι αντλίες σχεδιάζονται επίσης με μια εκτίμηση πίεσης μέχρι το ΦΡΑΓΜΟ 15 και μια εξουσιοδότηση 18 μηνών. Με τις αντλίες υψηλής αγνότητάς μας, μπορείτε να εμπιστευθείτε ότι οι αντλίες σας θα παράσχουν στη συνεπή απόδοση την ανώτερη ακρίβεια.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Αντλίες υψηλής αγνότητας
  • Ποσοστό ροής: 93.6T/H
  • Υλικά της κατασκευής: 316L SS, PTFE, PFA, PVDF
  • Ταχύτητα μηχανών: 1700-3000 περιστροφή/λεπτό
  • Εκτίμηση πίεσης: Μέχρι 15BAR
  • Αντλία ημιτόνου, γυμνή αντλία ημιτόνου άξονων
 

Τεχνικές παράμετροι:

Όνομα προϊόντων Αντλίες υψηλής αγνότητας
Σειρά θερμοκρασίας 0-200°F
Ταχύτητα μηχανών 1700-3000 περιστροφή/λεπτό
Εξουσιοδότηση 18 ΜΗΝΑΣ
Εκτίμηση περιφράξεων IP55
Σφραγίδες Viton, EPDM
Τάση μηχανών 220V-460 Β
Συχνότητα μηχανών 50/60 Hz
Εκτίμηση πίεσης Μέχρι 15BAR
Τύπος μηχανών Εναλλασσόμενο ρεύμα
Υγειονομική αντλία Ναι
Αντλία μεταφοράς Ναι
Αντλίες Donjoy Ναι
 

Εφαρμογές:

Οι αντλίες DONJOY, πρότυπος αριθμός PZX, σχεδιάζονται για να προσφέρουν την ανώτερη απόδοση με ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Έχει χτίσει με υψηλό - ποιοτικά υλικά όπως 316L SS, PTFE, PFA, και PVDF, και εκτιμάται με μια εκτίμηση περιφράξεων IP55. Η συχνότητα μηχανών είναι 50/60 Hz και η δύναμη μηχανών είναι της 1.1-30 KW. Με τη χρήση των σφραγίδων Viton και EPDM, οι αντλίες DONJOY παρέχουν την αξιόπιστη και αποδοτική απόδοση μεταφοράς, που κάνει τους μια ιδανική επιλογή για πολλές βιομηχανίες.

Οι αντλίες DONJOY χρησιμοποιούνται ευρέως σε ποικίλες εφαρμογές όπως η χημική επεξεργασία, τα τρόφιμα και το ποτό, τα φαρμακευτικά είδη, η κατεργασία ύδατος, και πολύ περισσότεροι. Είναι γνωστοί για την αξιόπιστη απόδοση και τη μακριά ζωή υπηρεσιών τους, που κάνουν τους την προτιμημένη επιλογή για πολλούς πελάτες. Η ανώτερη κατασκευή των αντλιών DONJOY τους κάνει την τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί μια αντλία υψηλής αγνότητας.

Εάν ψάχνετε μια αξιόπιστη αντλία μεταφοράς, μια αντλία υψηλής αγνότητας, ή οποιαδήποτε άλληδήποτε εφαρμογή, αντλίες DONJOY είναι η τέλεια επιλογή. Με υψηλό τους - τα ποιοτικά υλικά και η ανώτερη κατασκευή, εσείς μπορούν να βασιστούν στις αντλίες DONJOY για να παρέχουν την αξιόπιστη και αποδοτική απόδοση επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Οι αντλίες υψηλής αγνότητας συσκευάζονται και στέλνονται προκειμένου να εξασφαλιστεί ασφαλής άφιξη στον προορισμό τους. Όλες οι αντλίες συσκευάζονται ασφαλώς στα κουτιά από χαρτόνι με τα ένθετα αφρού για να προστατεύσουν το προϊόν κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Τα κιβώτια σφραγίζονται έπειτα και ονομάζονται για τον εύκολους προσδιορισμό και την καταδίωξη. Οι επιλογές ναυτιλίας περιλαμβάνουν το έδαφος, τον αέρα, και τη διεθνή παράδοση, και οποιεσδήποτε ειδικές οδηγίες σημειώνονται στην ετικέτα. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη συσκευασία και τη ναυτιλία.

 

FAQ:

Q: Τι είναι αντλίες υψηλής αγνότητας DONJOY;
Α: Οι αντλίες υψηλής αγνότητας DONJOY είναι ένα εμπορικό σήμα των αντλιών που σχεδιάζονται για τις εφαρμογές υψηλής αγνότητας, και με τον πρότυπο αριθμό PZX. Κατασκευάζεται στην Κίνα.
Q: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αντλιών υψηλής αγνότητας DONJOY;
Α: Οι αντλίες υψηλής αγνότητας DONJOY σχεδιάζονται για τις εφαρμογές υψηλής αγνότητας και χαρακτηρίζουν ένα σχέδιο ανοξείδωτου, αντιδιαβρωτικά μέρη, και μια προστασία αντι-κλονισμού.
Q: Ποια υλικά χρησιμοποιούνται στις αντλίες υψηλής αγνότητας DONJOY;
Α: Οι αντλίες υψηλής αγνότητας DONJOY αποτελούνται από το ανοξείδωτο, με τα αντιδιαβρωτικές μέρη και την προστασία αντι-κλονισμού.
Q: Ποια είναι η εξουσιοδότηση για τις αντλίες υψηλής αγνότητας DONJOY;
Α: Οι αντλίες υψηλής αγνότητας DONJOY έρχονται με μια ενός έτους εξουσιοδότηση.
Q: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης για τις αντλίες υψηλής αγνότητας DONJOY;
Α: Ο χρόνος παράδοσης για τις αντλίες υψηλής αγνότητας DONJOY εξαρτάται από την ποσότητα που διατάζεται, αλλά είναι χαρακτηριστικά μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Υγειονομική βαλβίδα διαφραγμάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2023 donjoyvalves.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.