Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Πώς να επιλέξει μια σωστή υγειονομική αντλία
Γεγονότα
μας ελάτε σε επαφή με
86-577-86998000
Επαφή τώρα

Πώς να επιλέξει μια σωστή υγειονομική αντλία

2023-07-29

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να επιλέξει μια σωστή υγειονομική αντλία

Πριν από αυτόν που πρέπει να υπολογίσετε την αίτηση αντλιών σας, η υγειονομική αντλία απαιτεί τακτικά να χρησιμοποιήσει την υψηλή καθαρή επεξεργασία τροφίμων εφαρμογών ανοξείδωτου υλική, υγειονομική π.χ., γαλακτοκομείο, ποτό, καθημερινά χημική ουσία, βιομηχανία φαρμάκων… Το βιομηχανικό υλικό αντλιών εφαρμογής είναι κανονικά χάλυβας άνθρακα, χυτοσίδηρος, χαλκός… Οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μια μεγαλύτερη ροή από την υγειονομική αντλία, μέχρι τις εκατοντάδες των κυβικών μέτρων ανά ώρα, βιομηχανικό πετρέλαιο εφαρμογής π.χ., αέριο, γεωργικός, επεξεργασία λυμάτων…

Ρευστά στοιχεία

Οι ουσιαστικές πληροφορίες για το υγρό εσείς πρέπει να μεταφέρουν.

Ιξώδες

Θερμοκρασία

Ευαισθησία κουράς

Περιεκτικότητα σε στερεά (μέγεθος & συγκέντρωση)

Ρευστός τύπος (επικίνδυνος, τοξικός, λειαντικός, κ.λπ.)

Μεταξύ των πολλών παραγόντων που επηρεάζουν την επιλογή και την απόδοση αντλιών, οι απαιτήσεις ροής, οι απαιτήσεις πίεσης, και τα ρευστά χαρακτηριστικά είναι στην κορυφή του καταλόγου.

Απαιτήσεις ροής

Η γνώση της απαίτησης ποσοστού ροής σας είναι ένας μούστος για την ταξινόμηση αντλιών. Είναι ένας από τους δύο αρχικούς παράγοντες για την αξιολόγηση μιας καμπύλης απόδοσης. Εάν η απαίτηση ποσοστού ροής σας δεν είναι ήδη μια γνωστή αξία που υπαγορεύεται με τη διαδικασία σας, μπορεί να καθοριστεί εύκολα. Δεδομένου ότι η ροή μετριέται ως όγκος με τον καιρό, πρέπει να ξέρετε πόσο ρευστό πρέπει να μεταφέρετε (όγκος) και πόσο καιρό πρέπει να τον μεταφέρετε (χρόνος).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΣΤΌ 1000 GALLONSOF ΣΕ 20 ΛΕΠΤΆ 1000 ÷ 20 = 50 GPM.

Ιξώδες

Είναι σημαντικό στον παράγοντα στην επιλογή αντλιών. Είναι η αντίσταση ενός ρευστού στη ροή. Όταν ένα ρευστό (αέριο ή υγρό) ρέει, παίρνει την αντίσταση, η οποία είναι η εσωτερική τριβή του ρευστού. Για να κάνει τη ρευστή ροή, είναι απαραίτητο να προστεθούν όλες οι γραμμικές δυνάμεις στην κατεύθυνση της ρευστής ροής για να αντιδράσει στην επίδραση της αντίστασης.

Πρίν επιλέγει μια αντλία ή καθορίζει το μέγεθος της αντλίας, να είστε βέβαιος να καθορίσει το ιξώδες του ρευστού σας. Χρειάζεστε ένα viscosimeter για να μετρήσετε το ιξώδες του ρευστού. Εάν εσείς don το έχει, μπορούμε να αναφερθούμε σε αυτό το άρθρο με το βίντεο του οδηγού σύγκρισης ιξώδους

Κατόπιν μπορούμε απλά να επιλέξουμε την αντλία από το ρευστό ιξώδες.

Quick Selection a Sanitary Pump

Παρακαλώ δείτε κατωτέρω για τα χαρακτηριστικά κάθε αντλίας

Υγιεινή φυγοκεντρική αντλία

Sanitary Stainless Steel Centrifugal pump KLX
Υγειονομική φυγοκεντρική αντλία KLX ανοξείδωτου

Η φυγοκεντρική αντλία λειτουργεί με τη χρησιμοποίηση του στροφείου για να περιστραφεί και να κάνει τα προϊόντα νερού τη φυγοκεντρική δύναμη. Πρίν αρχίζει την αντλία, το σωλήνα περιβλημάτων αντλιών και κολπίσκων πρέπει να γεμίσουν με το νερό, κατόπιν έναρξη η μηχανή, έτσι ώστε ο άξονας αντλιών οδηγεί το στροφείο και το νερό για να κάνει τη μεγάλη ταχύτητα που η περιστροφική φυγοκεντρική μετακίνηση, ρίχνω στην εξωτερική άκρη του στροφείου, μέσω του σκουλήκι-διαμορφωμένου περιβλήματος αντλιών του καναλιού ροής στο σωλήνα πίεσης αντλιών.

Το ιδανικό φυγοκεντρικών αντλιών DONJOY για να μεταφέρει τα ρευστά χαμηλού ιξώδους μέσων, δεδομένου ότι τα λιγότερο ιξώδη υγρά είναι πολύ ευκολότερα να επιταχύνουν με την κινητική ενέργεια, φυγοκεντρικές αντλίες μπορεί να τους μεταφέρει αποτελεσματικότερα από άλλα σχέδια. Όχι όλα τα προϊόντα είναι ένα αγαθό κατάλληλο για το σχέδιο φυγοκεντρικών αντλιών. Το μεγάλο στροφείο δημιουργεί ένα πολύ δυναμικό περιβάλλον μέσα στο περίβλημα αντλιών, το οποίο μπορεί να είναι επιβλαβής σε μερικά κουρά-ευαίσθητα ρευστά.

Πλεονέκτημα φυγοκεντρικών αντλιών

 1. Ιδανικό στη μεταφορά των ρευστών χαμηλού ιξώδους.
 2. Με το υψηλό ποσοστό ροής μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει το αίτημα ροής σας.
 3. Εγκαταστήστε μια βαλβίδα στην έξοδο μπορεί εύκολος στο ποσοστό ροής ελέγχου.
 4. Σταθερή, παλμός-ελεύθερη παραγωγή.
 5. Χαμηλά κόστος αγορών και κόστος συντήρησης που συγκρίνουν με άλλες αντλίες.
 6. Οι μακράς διαρκείας εκτάσεις και έχουν τη χαμηλή απαίτηση στερεότυπης συντήρησης.

Μειονέκτημα φυγοκεντρικών αντλιών

 1. Μην συστημένος για τα ιξώδη υγρά.
 2. Μην συστημένος για τα ρευστά με τα μεγάλα ανασταλμένα στερεά.
 3. Μην συστημένος για τα κουρά-ευαίσθητα ρευστά.

Υγιεινή Self-Priming αντλία

Sanitary Self priming Pump3

Είναι παρόμοιο με τη φυγοκεντρική αντλία, αλλά η διαφορά είναι αυτό έχει self-priming ανώτατο 6meters δυνατότητας αναρρόφησης

Self-Priming πλεονέκτημα αντλιών

 1. Ιδανικό στη μεταφορά των ρευστών χαμηλού ιξώδους.
 2. Έχει self-priming ανώτατα 6 μέτρα δυνατότητας αναρρόφησης
 3. Ιδιαίτερα αποτελεσματικός ως επιστροφής αντλία CIP.

Self-Priming μειονέκτημα αντλιών

 1. Μην συστημένος για τα ιξώδη υγρά.
 2. Μην συστημένος για τα ρευστά με τα μεγάλα ανασταλμένα στερεά.
 3. Χαμηλή ροή και κεφάλι έναντι των τυποποιημένων φυγοκεντρικών αντλιών.

Υγιεινή εύκαμπτη αντλία στροφείων

Sanitary Flexible Impeller Pump with motor cover
Υγειονομική εύκαμπτη αντλία στροφείων με την κάλυψη μηχανών

Όπως το όνομα προτείνει, με ειδικό βαθμό τροφίμων στροφείων σχεδίου εύκαμπτο EPDM ή υλικά, self-priming μέχρι 6 μέτρα Viton, τα μαλακά και ευγενή αντλώντας κουρά-ευαίσθητα ρευστά και τα ρευστά που περιέχουν τα μαλακά ή εύθραυστα στερεά που κρατιούνται σε εκκρεμότητα, κατάλληλος να μεταφέρει το ιξώδες ρευστών λιγότερο από 1000cps, π.χ. να αρμέξει, αποβουτυρώνει, γιαούρτι.

Εύκαμπτο πλεονέκτημα αντλιών στροφείων

 1. Κοστούμι για την άντληση των ευαίσθητων ρευστών κουράς και τον περιορισμό των εύθραυστων στερεών
 2. Self-priming μέχρι 6 μέτρα

Εύκαμπτο μειονέκτημα αντλιών στροφείων

 1. Μην συστημένος για τα ιξώδη υγρά.
 2. Χαμηλή ροή και κεφάλι έναντι των τυποποιημένων φυγοκεντρικών αντλιών.

Υγιεινή περιστροφική αντλία λοβών

LOBE PUMP 2
ΑΝΤΛΙΑ ΛΟΒΩΝ

Η περιστροφική αντλία λοβών Donjoy είναι ένα είδος θετικής αντλίας μετατοπίσεων, με το υγειονομικό σχέδιο 3A επικυρωμένο. Η αντλία έχει δύο άξονες και δύο έκκεντρα, μερικοί χρόνοι την καλούν αντλία εκκέντρων. Η περιστροφική αντλία λοβών είναι γενικά απρόσβλητη από τις πιέσεις συστημάτων, έτσι παράγει μια σταθερή ροή ανεξάρτητα από τις αλλαγές στην επικεφαλής πίεση διαδικασίας. Και δεδομένου ότι απαλλάσσει ένα συγκεκριμένο ποσό ρευστού ανά επανάσταση, η παραγωγή ελέγχεται εύκολα με την ποικιλία της ταχύτητας αντλιών, χαρακτηριστικά με μια μεταβλητή κίνηση συχνότητας (VFD).

Είναι κατάλληλο να μεταφερθούν τα υψηλά και χαμηλά ιξώδη ρευστά, να συστήσουν να μεταφέρει το ιξώδες μέσων περισσότερο από 500cps, μπορεί να μεταφέρει το ρευστό περιέχει τα μικρά μόρια, το μεγάλο μόριο συστήνει να χρησιμοποιήσει την αντλία δίδυμος-βιδών. Τέλεια χρήση στην επεξεργασία τροφίμων, γαλακτοκομείο, ποτό, καλλυντικό, φαρμακευτικά είδη…

Περιστροφικό πλεονέκτημα αντλιών λοβών

 1. Ιδανικό για να μεταφέρει τα υψηλά ρευστά ιξώδους.
 2. Ακριβής και συνεπής παραγωγή προσφορών.
 3. Αντιστρέψιμη κατεύθυνση της ροής.
 4. Η παραγωγή μπορεί να ελεγχθεί από την ποικίλη ταχύτητα κίνησης.

Περιστροφικό μειονέκτημα αντλιών λοβών

 1. Τα ρευστά χαμηλού ιξώδους μπορούν «να γλιστρήσουν» στις υψηλές πιέσεις παραγωγής, που μειώνουν την αποδοτικότητα, να μην συστήσουν να μεταφέρουν τα ρευστά χαμηλού ιξώδους
 2. Χαρακτηριστικά οδηγημένος με τη μονάδα μειωτών μηχανών/εργαλείων που δημιουργεί το μεγάλο ίχνος.
 3. Μέτριος παλμός ροής και πίεσης.

Υγιεινή αντλία δίδυμος-βιδών

sanitary double screw pump
υγειονομική διπλή αντλία βιδών

Η αντλία δίδυμος-βιδών είναι μια αντλία θετικός-μετατοπίσεων (PD) που χρησιμοποιεί δύο βίδες για να κινήσει το υψηλό και χαμηλό ρευστό visousity και να περιέχει τα μεγάλα μόρια, ο μαλακός χειρισμός κρατά το μόριο άθικτο, ικανός τα κουρά-ευαίσθητα προϊόντα, συστήνει να μεταφέρει τα πολύ υψηλά ρευστά ιξώδους, κατάλληλα να χρησιμοποιήσουν στο σύστημα CIP και ΓΟΥΛΙΏΝ, αντιστρέψιμη κατεύθυνση της ροής.

Αντλημένες αντλία ρευστές ροές δίδυμος-βιδών μέσω των βιδών σε μια αξονική κατεύθυνση. Οι αντλίες δίδυμος-βιδών μπορούν να λειτουργήσουν πέρα από μια ευρεία σειρά ταχύτητας για να λειτουργήσουν στις υγιεινές εφαρμογές για να αντλήσουν τα προϊόντα στο αργόστροφο και ρευστό CIP με υψηλή ταχύτητα.

Πλεονέκτημα αντλιών δίδυμος-βιδών

 1. Ευρύ φάσμα των ροών και των πιέσεων.
 2. Ευγενής χειρισμός των περισσότερων στερεών.
 3. Ευρύ φάσμα των υγρών και του ιξώδους.
 4. Υψηλή ανοχή για τον παρασυρμένο αέρα.

Μειονέκτημα αντλιών δίδυμος-βιδών

1.More πολυπλοκότητα έναντι άλλων τύπων αντλιών, υψηλότερο κόστος αγορών.

2. Για να προσαρμόσουν και τις εφαρμογές διαδικασίας και CIP, οι δίδυμες αντλίες βιδών πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις μεγαλύτερες μηχανές από άλλους τύπους αντλιών.

Παράγοντες απόδοσης & εφαρμογής αντλιών

Καμπύλες απόδοσης αντλιών

Η σημαντικότερη σύνδεση μεταξύ των ειδικών παραγόντων εφαρμογής και της κατάλληλης επιλογής αντλιών σας είναι οι καμπύλες απόδοσης αντλιών του κατασκευαστή. Δημοσιευμένοι από τον κατασκευαστή αντλιών, προβλέπουν ακριβώς πώς μια ιδιαίτερη αντλία θα αποδώσει στους ποικίλους όρους. Η σύνθεση της καμπύλης απόδοσης ποικίλλει από τον κατασκευαστή στον κατασκευαστή, αλλά περιλαμβάνουν γενικά τα περισσότερα από τα στοιχεία απόδοσης που πρέπει να αρχίσετε την αντλία σας.

4 πράγματα πρέπει να ξέρουν πρίν αγοράζουν μια υγειονομική αντλία

Η αγορά μιας αντλίας μπορεί να είναι συντριπτική, αλλά μόλις απαντήσετε σε αυτές τις τέσσερις προδιαγραφές, θα είστε έτοιμοι να λάβετε μια απόφαση.

Κατ' αρχάς, καθορίστε το ow ποσοστό fl.

Αυτό μετρά πόσο ρευστό κινείται και πόσο γρήγορα μέσω του συστήματος διαδικασίας σας. Χαρακτηριστικά αντιπροσωπευόμενος ως γαλόνια ανά το λεπτό (gpm), τα λίτρα ανά λεπτό (lpm) ή κυβικά μέτρα ανά ώρα (m3/h).

Δεύτερον, καθορίστε την πίεση ή το κεφάλι. Ένα μέτρο της δύναμης ανά μονάδα της περιοχής, όπως οι λίβρες ανά τετραγωνική ίντσα (PSI). Από την άποψη της απόδοσης αντλιών, η πίεση είναι ένας τρόπος να καθοριστεί πόση αντίσταση η αντλία μπορεί να υπερνικήσει προκειμένου να μεταφερθεί το ρευστό.

Τρίτον, καθορίστε τι το fl uid είναι και τα χαρακτηριστικά του αυτό που είναι η εφαρμογή;. Είναι πυκνό; Ποιες είναι οι απαιτήσεις θερμοκρασίας; Ποιο είναι το μέγεθος του περιεχομένου;

Τέταρτο, πώς η αντλία θα τροφοδοτηθεί; Είναι στο εσωτερικό ή υπαίθρια;

Η έναρξη με αυτά τα τέσσερα βήματα θα βοηθήσει τον εμπειρογνώμονα αντλιών DONJOY σας στη βοήθεια σας να επιλεχτεί η καλύτερη αντλία για την αίτησή σας. DONJOY είναι γνωστό στην υγειονομική βιομηχανία ως ηγέτης στην Κίνα.

Για να μιλ

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Υγειονομική βαλβίδα διαφραγμάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2023 donjoyvalves.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.